Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 26. mars 2010

Lykter

Vi har fått inn masse fine lykter i forskjellige str,til inne og ute;










Ting og tang.

Noen bilder av noen av småvarene;
Hjerter m tekst kr 25,-

Fuglekasser,til å pynte med ute eller inne.


Magneter små kr 25,-,store 29,-

tirsdag 23. mars 2010

Etter noen fine dager i Oslo kom jeg hjem til masse fine nye varer!
Masse interiørvarer og klær. Her kommer bilder av noen av klærene;


Søt topp med skjønne detaljer. Finnes i hvit,lyseblå og brun. Kr 399,-

Kjole med paljetter. Finnes i denne på bildet,rosa og mørkeblå.



Deilig tunika i lyseblå,hvit og brun. Kun 399,-


Kom også bukser,smal modell, i fagene beige, rosa og hvit!




torsdag 18. mars 2010

Nye varer:-)

Vi har fått nye varer igjen! En del interiør fra Ib Laursen., bla de fine fuglekassene som en del har ventet på. Det har også kommet masse lykter. Bilder kommer senere....
Også har vi fått inn mer sjokolade etc. Og de er GODE!!!!! Herlige håndlagde sjokolade-trøfler, enten nøytrale eller med smaker som chilli,jordbær,mango..... 79,-pr eske. Kommer også i en fin gaveeske til påske. Garantert suksess. Ta gjerne en tur innom for smaksprøver:-) Far samme leverandør kom det også yoghurt-crisp-kuler med forskjellige smaker og lakrispinner;




Flere varer ventes rundt hjørnet nå......
Jeg tar meg noen dager fri nå. Skal til Oslo og feire min flinke søsters Disputas. Men Sissel holder butikken åpen! Så jeg kan allerede si; God helg!!!! :-D

lørdag 13. mars 2010

Heeeelt privat?!?!

En dame som var innom butikken i dag skrøt så veldig over bloggen min(Takk;-)). Og det var jo hyggelig av henne. Alltid kjekt med tilbakemeldinger. Men hun syntes jeg hadde så mye om butikken og så lite om hva jeg ellers drev med. Så om jeg ikke kunne legge ut noen sånne innlegg,eller om "da va heilt privat"?!?!? Det har helt ærlig ikke fallt meg inn,for jeg er egentlig ikke særlig spenende "privat"... Men jeg skal ta utfordringen tenkte jeg... Men hva skriver jeg om da da?!?!:-0 Dagen i dag kanskje.... Eller ettermiddagen jeg skulle nyyyyyte,bare slappe av. Etter litt jobb,litt husvask,litt opprydding i hagen, og litt lek med de to minste datt jeg salig ned på sofaen med en bok. Hadde akkurat åpnet boken da jeg kom på fisken som lå i kjøleskapet som jeg faktisk MÅTTE gjøre noe med i dag.... Så da var det jo bare å hive seg rundt igjen. Fiskekaker og fiskepudding skulle lages..... Så da måtte kvernen fram(av en eller annen merkelig grunn har jeg den siste tiden bestemt meg for at foodprocessor er for pyser.....men jeg har ombestemt meg nå!!!!). Det tok timesvis....gjesp..... Men nå er frysen full av herlige middager,og det er ganske godt å tenke på. Jeg er def ingen god kunde av verken Toro eller Fjordland.... Jeg har en ganske stor interesse for matlaging:-) Så det var dagens "private avsløring";-). Det går med myyyye tid på kjøkkenet her i huset!
Og for dere som vil lage fiskekaker; Det er superlett; hiv fisk,potetmel,salt,muskat og melk(og andre ting du liker i kakene) i foodprocessoren(det er ikke pystete!!!!) til du har en fin passelig konsistens. Stek kaker i smør. Når du ikke gidder steke mer har du bare i mer melk,hiver "røren" i en brødform og steker i vannbad ca en time!!!!


En bergenser lager såklart hjertekaker;-) Men tro ikke at jeg former de for hånd... Jeg har geniale former til å legge på stekepannen til sveler,fiskekaker,kjøttkaker,egg etc fra Traktøren. Kommer i mange utgaver;-).
Neste private innlegg skal jeg heller få med litt fra huset....men jeg gidder ikke ta interiørbilder med tlf,begynner å bli grinete pga det ødelagte kameraet mitt:-(
Ha en fortsatt fin lørdag. Her blir det Farmen og lørdagsgodt:-)

fredag 12. mars 2010

Smykker!

Smykkene har virkelig gått unna,og i dag fikk vi inn litt mer:-) Her kommer bilder;


Ringer,fra 149,-

Charms fra 29,-
Smykker og armbånd fra 149,-

Kjempe fine produkter dette. Har også en egen serie til barn!

God helg:-)


Sooool og mye mindre snø:-)


For en nydelig dag!!! Nå er våren virkelig på vei:-) Vet jeg maser fælt om våren,men jeg gleder meg jo sånn:-0 Det spirer og gror i hagen min nå. Vidunderlig. Og i dag tar jeg med meg favorittkoppen min ut på terassen her på jobb og nyter en kopp te i solen!
Ellers har jeg fått beskjed i dag om at My CinnamonGirl klærene kommer i slutten av April. Masse,masse fint!
Varer fra Danmark og Sverige er også på vei. Interiør,barneklær og sjokolade:-). Noe av det kommer allerede tidlig neste uke:-)

onsdag 10. mars 2010

I dag føler jeg meg omtrent som dyret på bildet over her..... Kunne sikkert ha sovnet hvor som helst. Da er det jammen godt å ha butikken ,som jeg er så glad i, å gå til:-) Den gir meg rett og slett litt extra energi!!!!
Grått og trist ute i dag. Skitten snø som renner bort. Men jeg gleder meg til å gå på jakt i hagen etter løker som spirer når jeg kommer hjem. For nå må vel våren være like om hjørnet?!?!? Jeg kan jo nesten ikke vente med å plante i de fine altankassene i sink vi har fått inn fra Bloomingville. Åh,det skal bli skjønt med litt farger ute nå.
Og når snøen er heeelt borte fra bakken,ja da kan vi endelig begynne på et etterlengtet påbygg hjemme. Det blir bra! Ikke noe stort påbygg,men bare bittelitt større plass i ene stuen. Jeg liker ikke for store hus.... Men det er jo MIN smak. Hva andre bygger er jo heeeelt opp til de:-)

Kan nevne helt til slutt at vi nå har -70% på de økologiske barneklærene fra Serendipity... Det er fortsatt en del igjen til både gutt og jente,helt opp til 12 år!

Ha en fin dag!!!!

mandag 8. mars 2010

Snart påske...

Ja, tiden går fort og det er ikke lenge til påske. Og vi har tatt inne de skjønneste påskeegg fyllt med herlig sjokolade:-). Mistenker at jeg bestilte for få av disse,har allerede solgt halvparten.... En dame kom inn og kjøpte et nytt et i morges. Hun skulle bare smake et av sjokolade-eggene som var oppi det hun kjøpte på lørdag.....men vips så var det tomt. Jeg må smile,hun var så utrolig søt! Det er så mange koselige mennesker innom her. Folk er så positiv. Jeg blir helt rørt jeg..... Tusen,tusen takk til dere som gjør det så koselig å stå her. Takk for at dere kommer innom:-).
Og her kommer bilder av påskeeggene;




Denne uken venter vi varer fra en svensk leverandør. Masse lykter etc. Vi gleder oss:-)

torsdag 4. mars 2010

Litt av hvert....

Lite blogging for tiden....beklager det,har ikke vært helt i "blogge-form";-)
Her kommer noen bilder av litt av hvert av de nye varene;



Taklampe 239,-

Liten krakk 209,- og kanne som gir sommerstemning:-)209,-
Puter i ull med fyll,lysgrå på ene siden og mørkgrå på andre siden 439,-

Har bestilt vidunderlig god sjokolade i dag!!!! Gode trøfler med forskjellige smaker i. Skikkelig sjokolade!!! For dere i Bergen; de selger de på Traktøren,løp og kjøp:-)

Det er så utrolig vakkert ute!!!! Jeg forstår ikke hvorfor folk klager sånn på denne snøen. Det er lyst og fint,ungene kan leke ute uten å bli kliss-klass, supert skiføre..... Neste uke kommer regnet og da er det slutt! Men det blir godt å se gresset igjen,og ikke minst se løkene spire. Våren er herlig den også!!!! Jeg gleder meg:-).