Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 14. mai 2010

Hipp,hipp hurra:-)


Det nærmer seg 17.mai og jeg pusser bunadssølv og stryker skjorter og forklær for fullt. Blir rart å feire 17.mai et annet sted enn hjemme på Nesttun. Det har vel bare skjedd det året jeg var russ. Og ting er ganske annerledes her enn i byn den dagen. Her er ikke mindre enn 3 tog vi skal gå i(!!!!!), her er Gudstjeneste, man går ikke på skolen men til nærmeste bedehus på ettermiddagen og en ting som blir veeeeldig uvant; her går barna i "Barnetog",mens foreldrene ser på..... Joda K, det er helt sant....hihi.... Kjenner jeg er litt motstander av det ja.... 17.mai er jo en familiedag,og da er det ganske motstrindende for meg å levere fra meg ungene mine så de kan gå i tog alene altså.... Men,men... Sånn blir det i år(så får vi heller se hvor og hvordan det blir til neste år:-0). Vi krysser fingrene for godt vær,og holder Yr det de lover så ser det slettes ikke værst ut :-)
Jeg har solgt masse av de fine kjolene til 17.mai. Så jeg er beklageligvis litt utplukket i str nå....

Ha en fin 17.mai helg:-)

1 kommentar:

 1. 17 mai uten dere på helldal skole...:(....buhu....men skjønner det er koselig å oppplever 17 mai der dere hører til nå også.
  gleder meg til vi sees igjen. savner dere masse, masse, masse...
  heldige de som stakk av med kjolene....den fiskekjolen ar et syn...tipper thilde har en sånn;)....
  vi fikk nye sofaen i dag:) omsider....fornøyd ihvertfall:)
  kos dere, og hils alle skjønningene dine:)
  klem

  SvarSlett