Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 16. juni 2010

Fin ferie:-)

Ja nå er jeg tilbake til Bømlo etter en herlig ferie med mann og barn. Det har vært såååå deilig med litt sol og varme, og ikke minst god tid til hverandre:-).
Var innom butikken en tur i går. Det var kommet så mye fint mens jeg var borte! De populere skilltene er tilbake. Fra samme leverandør kom det også rammer,dørmatter etc. Smykker har det kommet og masse fine klær:-). Jeg lover å legge ut bilder ganske snart!!!! Husk at det er bare å sende oss en mail på, mammashus@hotmail.com om det er noe du vil vi skal sende deg!
Nå skal kvelden brukes til å få orden på ting i huset. Påbyggene er ferdig så nå begynner det kjekke med innredning etc:-). Ha en fin ettermiddag/kveld!

1 kommentar:

  1. Ååååh, gleder meg til å ta turen på fredag:):)
    Både for å handle og møte skjønne lille du:)
    Ha en fin dag vennen!!:)

    SvarSlett