Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

torsdag 5. august 2010

Klær fra KATVIG


Vi venter masse fine klær fra Katvig. Noe av det har allerede kommet og er supre barnehage- og skoleklær.
Katvig er et merke med utrolig god kvalitet. Det kan virkelig taes på barna med god samvittighet. Hør bare her;
-Katvig bruker økologisk bomull i sine klær(godt for barnet som skal ha på klærene og godt for mennesker som bor rundt områdene der det dyrkes bomull. Hvert år rappoteres det om 20.000 døde som følge av pesticidforgiftning,som er stoffet ikke-økologisk produksjon sprøytes med...)
-Katvig resirkulerer bomull til sine klær( her sparer man på områdene til den tredje verden, man sparer store mengder med vann og det blir mindre avfall).
-Katvigs "Outerwear" er produsert av brukte plastflasker(polyester fra flasker er bedre for miljøet enn alminnelig polyester)
-Katvig leverer alle sine varer i bio-poser som vi kan bruke om igjen til dere kunder( det sier seg vel selv at dette sparer miljøet for masse unødvendig avfall. Etter 3 år blir disse posene om til luft! Og de kan brukes i bio-bosset).
-Katvig sitt tøy er sertifisert Økologisk.

I tillegg til alt dette er Katvig sine klær tøffe i design, har friske farger og holder seg utrolig godt....vask etter vask...

Vi er stolte av å selge Katvig i butikken vår. Og vi er stolte av å kle på barna våre giftfrie, sunne klær som verner om miljøet våre barn skal vokse opp i!!!!!

1 kommentar:

  1. Må bare signere her:-D.. Er utrolig fornøyd med Katvig klærne, og som du sier, de holder seg vask etter vask:-D

    SvarSlett