Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 3. september 2010

Masse nytt!

Det har kommet masse nye varer både i går og i dag! Nå er det barnas tur her på MammasHus :-D Vi har fått kjekke puslespill,andre spill,treleker, bursdagstog,små ting,blyanter,perler....ja,masse kjekke gaveting med veldig greie priser!
I dag kom også herlig iste og lemonade på nydelige flasker. Fine å ha på bordet når man har besøk, eller fine bare til å pynte med. Også smaker de godt :-D
Kommer ingen bilder i dag,jeg klarte å knuse skjermen på Iphonen min i morges. Det er den jeg bruker til å ta bilder av nye varer med :-(. Men verdens beste mann har levert den inn så den er nok snart tilbake:-D Det er nydelig høstvær på Bømlo. Så til dere som skal på hyttene deres her i helgen; gled dere :-D.
I kveld skal jeg treffe klubbjentene på landstedet til en av jentene. Det er et nydelig sted,og jeg gleder meg masse til en koselig start på helgen :-D.
Fin Fredag!

2 kommentarer:

 1. Helt enig, fantastisk høstdag idag :) og utrolig mye fint som har kommet i butikken nå :)
  Kos deg mye på klubbkveld :)
  klem

  SvarSlett
 2. Hei Therese!

  Du var savnet på kvinnivasjonsmøtet 1 sept.
  hilsen Kate

  SvarSlett