Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 16. desember 2009

Butikkens blogg!

Da var vi i gang med blogg for butikken vår her på Bømlo! Her vil vi holde dere oppdatert på hva som skjer i butikken. Salg,nye varer etc.... Også kommer det nok noen innlegg med bilder av den vakre naturen vi har her på Bømlo. En del av bildene jeg har tatt har jeg kopiert over på lerret etter bestilling fra forskjellige.
Hos MammasHus selger vi interiør,klær til barn og dame, og gøyale gaver til barn. Ser du noe du liker,men ikke har anledning til å komme innom butikken vår så sender vi gjerne pr post :-).
Håper bloggen vår vil bli til inspirsjon og glede for mange!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med ny butikk og blogg. Gleder meg til å følge med på hva du du finner på av sprell (o:

  Du har nå meg som fast kunde ihvertfall. Flotte varer og rimelige priser.

  Lykke til videre vennen !!

  SvarSlett
 2. Hei og lykke til med både bloggen her og den nye, trivelege butikken. Det blir kjekt å følge med deg, sjå bildene du legg ut og varene du får inn. Ha ei fin før-juls tid!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med butikk og blogg! Flott med en blogg slik at det går an å følge litt med på hva som skjer. Legger du ut bilder av/fra butikken også?
  Janke

  SvarSlett
 4. Endelig er du i gang og på nett!! Herlig bilde av Thildemor :-) Gleder meg til flere bilder!
  Klem, Siv

  SvarSlett