Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 23. desember 2009

Nesten jul :-)

Bare en dag til julaften:-) Egentlig en herlig dag. Har vært så mange spente barn innom butikken min i dag. De er jo bare sååå søte. De dirrer de er så spent på julen. Koselig. Husker selv hvor spente vi var til jul......

Denne kurven har vi solgt noe enormt av. Er nok mange som får den under juletræet i år. De er kjempe koselige de kurvene. Kommer i flere størrelser og er grei til frukt,egg,løk,lys....ja,det meste.... Grei i pris er de også.

Denne engelen er mitt juleønske i år. Den er laget av en dame som heter Kari. Hun har laget masse fine smykker som vi selger her i butikken.
I samme serie som denne engelen har vi en stjerne,en nisse og et reinsdyr. De er håndlaget og er i ekte sølv. Utrolig fine. Og når man ikke bruker de som smykke,så kan de fint brukes til å dekorere hjemme med i et vindu etc.

Vi fikk et lite utvalg av "mamma-klær" i går. Litt topper,bukser og tights. Vi håper det kommer mer om ikke så lenge :-).
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar