Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

lørdag 13. mars 2010

Heeeelt privat?!?!

En dame som var innom butikken i dag skrøt så veldig over bloggen min(Takk;-)). Og det var jo hyggelig av henne. Alltid kjekt med tilbakemeldinger. Men hun syntes jeg hadde så mye om butikken og så lite om hva jeg ellers drev med. Så om jeg ikke kunne legge ut noen sånne innlegg,eller om "da va heilt privat"?!?!? Det har helt ærlig ikke fallt meg inn,for jeg er egentlig ikke særlig spenende "privat"... Men jeg skal ta utfordringen tenkte jeg... Men hva skriver jeg om da da?!?!:-0 Dagen i dag kanskje.... Eller ettermiddagen jeg skulle nyyyyyte,bare slappe av. Etter litt jobb,litt husvask,litt opprydding i hagen, og litt lek med de to minste datt jeg salig ned på sofaen med en bok. Hadde akkurat åpnet boken da jeg kom på fisken som lå i kjøleskapet som jeg faktisk MÅTTE gjøre noe med i dag.... Så da var det jo bare å hive seg rundt igjen. Fiskekaker og fiskepudding skulle lages..... Så da måtte kvernen fram(av en eller annen merkelig grunn har jeg den siste tiden bestemt meg for at foodprocessor er for pyser.....men jeg har ombestemt meg nå!!!!). Det tok timesvis....gjesp..... Men nå er frysen full av herlige middager,og det er ganske godt å tenke på. Jeg er def ingen god kunde av verken Toro eller Fjordland.... Jeg har en ganske stor interesse for matlaging:-) Så det var dagens "private avsløring";-). Det går med myyyye tid på kjøkkenet her i huset!
Og for dere som vil lage fiskekaker; Det er superlett; hiv fisk,potetmel,salt,muskat og melk(og andre ting du liker i kakene) i foodprocessoren(det er ikke pystete!!!!) til du har en fin passelig konsistens. Stek kaker i smør. Når du ikke gidder steke mer har du bare i mer melk,hiver "røren" i en brødform og steker i vannbad ca en time!!!!


En bergenser lager såklart hjertekaker;-) Men tro ikke at jeg former de for hånd... Jeg har geniale former til å legge på stekepannen til sveler,fiskekaker,kjøttkaker,egg etc fra Traktøren. Kommer i mange utgaver;-).
Neste private innlegg skal jeg heller få med litt fra huset....men jeg gidder ikke ta interiørbilder med tlf,begynner å bli grinete pga det ødelagte kameraet mitt:-(
Ha en fortsatt fin lørdag. Her blir det Farmen og lørdagsgodt:-)

3 kommentarer:

  1. mmmm.... :) Skal jammen meg sende min bedre halvdel ut på fiske :) For jeg har jo foodprosessor kvern jeg ikke har brukt ;)

    SvarSlett
  2. Mmmmm, nystekte fiskekaker er jo fantastisk godt !!!

    SvarSlett
  3. Du kan jo legge ut litt interiørbilder fra huset ditt? -som inspirasjon :)

    SvarSlett