Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 10. mars 2010

I dag føler jeg meg omtrent som dyret på bildet over her..... Kunne sikkert ha sovnet hvor som helst. Da er det jammen godt å ha butikken ,som jeg er så glad i, å gå til:-) Den gir meg rett og slett litt extra energi!!!!
Grått og trist ute i dag. Skitten snø som renner bort. Men jeg gleder meg til å gå på jakt i hagen etter løker som spirer når jeg kommer hjem. For nå må vel våren være like om hjørnet?!?!? Jeg kan jo nesten ikke vente med å plante i de fine altankassene i sink vi har fått inn fra Bloomingville. Åh,det skal bli skjønt med litt farger ute nå.
Og når snøen er heeelt borte fra bakken,ja da kan vi endelig begynne på et etterlengtet påbygg hjemme. Det blir bra! Ikke noe stort påbygg,men bare bittelitt større plass i ene stuen. Jeg liker ikke for store hus.... Men det er jo MIN smak. Hva andre bygger er jo heeeelt opp til de:-)

Kan nevne helt til slutt at vi nå har -70% på de økologiske barneklærene fra Serendipity... Det er fortsatt en del igjen til både gutt og jente,helt opp til 12 år!

Ha en fin dag!!!!

1 kommentar:

  1. Hei vennen! Grått og trist her i dag også, så jeg sender deg en aword for å lyse opp dagen litt :) Du finner den inne hos meg.
    Snart er snøen borte og da kommer jeg og kjøper altankasser hos deg ;)

    SvarSlett