Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 14. april 2010

Livet på Bømlo er travelt for tiden:-). Hjemme rives vegger ned og nye settes opp igjen, barna har fått en liten "vår-forkjølelse" og mange nye lam skal hjelpes til verden hver eneste dag. Egentlig har vi vill-sau som skal klare seg noen lunde selv,men ettersom det var en vær på "besøk" hos oss i vår av en myyyye større rase enn det våre er,har vi vært litt spent på hvordan dette skulle gå. Men det har gått så fint så,og her kan du se bilde av den første som kom til verden;De er bare helt skjønne!!!! Vanskelig å gå på jobb om morgenen når disse står klar for litt kos.

I butikken prøver jeg nå å få en orden på tingene jeg skal ha med meg på messe i helgen. Den kan du lese om her; www.rubbmesse.no

Det kommer nye klær hver eneste uke nå. Har allerede fått flere tøffe kjoler!

3 kommentarer:

 1. Helige skapninger dem små på 4 ben :)
  Ha en super dag, og lykke til på messen! :)

  SvarSlett
 2. sukk...vi kommer snart om dere vil...savner dere inderlig masse!!! klem

  SvarSlett
 3. Glede meg t å se de nye kjolene:):) Spent, spent... Åh, lamma er jo sååååå nusselige-til å "spise" opp!!.. Masse lykke til på messen min skjønne venn <3!!

  SvarSlett