Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 16. juli 2010

Det beste med å reise bort er å komme hjem...

Har hatt en herlig bilferie med en skjønn venninne noen dager nå. Vi bestemte oss plutselig for å reise søndags kveld. Vi har begge skjønne,positive menn så de husjet oss avgårde og mente vi hadde veldig godt av en tur. Vi koste oss masse med god venninne-prat og stoppet ved hver eneste koselige butikk vi så på vår vei. Men det beste med å være borte er faktisk å komme hjem. Ihvertfall når du blir tatt imot av en dansende glad jente. Og at vi hadde kjøpt rosa sjokolade med hjem gjorde stor lykke(munnen full som dere kan se på bildet;-))
Føler meg utrolig heldig som har mann og 3 barn å komme hjem til. De fyller dagene med glede,latter,kjærlighet,varme og utfordringer. Herlig!
Og nå er jeg altså tilbake til MammasHus. Dagene her er er travle for tiden. Mange har fått med seg at vi har salg på maaaaange fine klær. Det er masse hyttefolk(bergensere) innom. Hjelper på hjemlengselen;-).
Nå har vi vært her i 1 år,det var det som var planen....å være her et år.... Men nå ser det ut til at vi blir litt til. Ungene trives etterhvert,jeg har butikken,mannen har jobben her,skjønne venner har vi her, dyrene har det fint..... Så det er mye som er bra her! Og da er det lettere å bli enn å kave seg til byn kanskje?!?! Ikke har det dukket opp noen aktuelle hus å bo i i Bergen heller.... Ungene vil bare tilbake om vi kan bo det vi bodde,men der er det sjeldent noe til salgs. Så til dere som har vært innom og spurt flere ganger om vi blir; Vi gjør nok det,enn så lenge.....;-)

Ha en fin fredag :-)

1 kommentar:

  1. hei skjønne deg! Så leit for oss at dere blir på Bømlo. Et hus tilsalgs rett ved siden av oss... ;) Men forstår dere godt! Og jeg SKAL klare å komme på besøk ganske snart!

    SvarSlett