Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 2. juli 2010

Veskene fra MarleneM

Her kommer bilder av veskene til MarleneM;


Som dere ser på bildene så kan veskene brukes på begge sider,altså 2-i-1. Heilt supert:-D. Det er to skjønne jenter fra Bergen som står bak disse. Kjekt med "kortreiste" produkter ;-). Pris? 499,-. Og vi har skjnne toalettmapper i samme stoff til 319,-,er også vendbare så klart!!!! Kan også brukes som lommebok/liten veske. Nydelige!!!!

Endelig er sommeren kommet til Bømlo. Herlig temp ute. Gleder meg til late dager ved sjøen. Til tross for at det er begrenset hvor "late" man kan være med tre små på bryggen. Det må nok fiskes,bades,blåses luft i gummibåter,grilles,spises is,lyses etter krabber,sette garn, reise på øy-safari,spilles fotball....ja,alt som seg hør og bør i sommerferien:-D. Nyyyyyt fineværet!!!!

1 kommentar: