Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 20. januar 2010

Nye varer fra Saint Tropez :-)

JIPPI:-) Fikk 2 nye typer tunikaer fra Saint Tropez i dag. Kjempe fine både i farge og fasong!


Denne med "rysjer" rundt halsen kommer i tre forskjellige farger; Den som er på bildet, i mørk blått og i en skjønn beige-farge. Lommer på foran som gir den et ekstra søtt preg synes jeg! kr599,-

Den andre er det mønster og noen slagt "dotter" på rundt halsen. Tynt herlig stoff! Legg merke til de søte armene og den søte avslutningen helt nede på denne. Kommer i fargen på bildet,hvit/creme og i en grønn-grå-blå..... kr599,-

Solen skinner i dag:-) Nå er det godt å kjenne at den faktisk varmer litt også. Har en liten terasse utenfor her som jeg gleder meg til å ta i bruk. Til sommeren får jeg inn lavendel,oliventrær etc som jeg skal selge utpå der. Mmmmm....gleder meg til sommer.

Hadde visst glemt å trykke på publiser da jeg lagde innlegget i går om paraplyene... Ja,ja..da ble det to i dag ;-).

Har fått lørdagshjelp til butikken i dag! En skjønn nabojente. Gjett om jeg er glad:-)

Ha en fin ettermiddag. Tror jeg tar barna med på kino i kveld;-)


3 kommentarer:

 1. Kommer garantert innom butikken i nær fremtid tenker jeg! FLOTT med noen som tenker på oss gravide også, på dette lille stedet!

  SvarSlett
 2. Du har fått en bloggpris av meg - den ligger på bloggen min.

  SvarSlett
 3. Velkommen innom Marthe:-)

  Takk for bloggprisen Janke!

  SvarSlett