Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

torsdag 14. januar 2010

Pakke fra Sahara.....

Fikk en pakke dekket med sand,helt fin sand. Så ut som om den kom rett fra Sahara... Gjett om jeg var spent... Men den kom nok ikke fra ørkenen,ikke har den vært innom der heller. Den har nok bare vært offer for vareleveranse over fjell og vidder på saltede veier. Selv om den hadde stått inne på bilen var den sååå skitten... Tenk så det støver ute. Ikke rart Bergen sliter med luftkvaliteten. Det har sine bakdeler også dette været. Men dere lurer kanskje på hva som var inni pakken?!?! De kommer her;
Lekre underkjoler og singleter fra Saint Tropez. Sydd i en myk silke-blanding. Dette blir min favoritt!!! De kommer i mange fine farger(creme,brungrå,grålilla og de to dere ser på bildet). Ikke er de dyre heller synes jeg. 299,- for singleten og 349,- for underkjolen! Underkjolen er et must under lange tunikaer og kjoler. Fra str S til XL.

I dag har det vært skikkelig påskevær ute. Da blir jeg helt vårsyk jeg. Rett på butikken og handlet inn kirsebær-grener,perleblomster,tulipaner, primUla etc. Jeg elsker våren!!!!
Kos dere i det herlige været!"Livet er det som hender mens du legger andre planer."

2 kommentarer:

 1. Kanskje det var like greit at pakken ikke var fra Sahara....;)Mye bedre med "underkjoler" og singleter fra Sain Tropez...Uten tvil noen av mine favoritter også (for ikke å snakke om resten kolleksjonen til ST:)). "Underkjolen" bruker jeg både under tunikaer og som lang singlet under f.eks strikkejakke... Helt nydelige.... Du har fått deg en herlig butikk Therese, og jeg gleder meg til å følge deg videre:)Lykke til min skjønne venn <3 Knib fra Cathrine

  SvarSlett
 2. Hei Therese.
  Fin butikk du har fått. Stå på...


  PS
  Det motsatte av fordeler heter ulemper. :-)

  SvarSlett