Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 12. februar 2010

Endelig :-)

Endelig begynner varene å komme :-)
I går kom masse kjekt. Fine klær, litt godteri og smykkene vi har ventet sånn på :-D
Har det travelt med å pakke opp,men her kommer noen bilder(igjen,jeg har bare tlf å ta bilder med da det andre er ødelagt,så bildene er så som så....);
Mine favoritter blant smykkene! Utrolig tøffe og slettes ikke dyre. Fra 49,- til 349,-.


Mmmm....Deilige kjærligheter(ja da,jeg vet det heter "slikkepinn" på Bømlo,men jeg foretrekker kjærlighet..... Slikkepinn?!?! Ja,ikke mer om det...).

Så litt klær da. Lang strikkejakke i tre forskj farger(rosa,grå og beige). En viss fare for at jeg kommer til å gå igjen i disse ila våren og sommeren ja. De er KNALLGOD :-). Pris; 699,-
På bildet fra hyllen på veggen ser dere en av de nye blusene. Kjempe tøffe på! Kommer også i 3 forskj farger. Legg også merke til sjalet som henger til venstre. Tøffe!!!

Jeg er helt overveldet over hvor mange positive mennesker som er innom her hver dag. Jeg blir så glad :-D. De siste dagene har det vært mange "pappaer" her. Det er jo morsdag på søndag. Jeg må si at det utrolig sjarmerende når disse mennene står her og velger ut gaver. De vil så gjerne finne noe som faller i smak,og de er utrolig flinke synes jeg! Så til dere damer som er gift med disse mennene;ikke alle legger like mye tid i en sånn type gave. Dere er heldige,og ikke minst; dere har helt sikkert fortjent det;-).

Ha en fin fredag!
3 kommentarer:

 1. hei vennen....
  så mye lekkert...nesten bra jeg ikke bor på bømlo...hadde vært et farlig sted for meg...men jeg kommer etterhvert og gleder meg til det!!!! du er dyktig og har sans for de rette detaljene!!!
  ha en deilig helg. her er det maling, kartonger og kjøring på barn som skal alt mulig...Ibeline og Thea går på fyllingsdalen teater og øver mye, de er mus i rockemusikalen askepott....kanskje dere kan komme å se de??
  god helg og hils guttene og thilde...loveu!!!!

  SvarSlett
 2. Så mye fint, vennen:):)!!! Ser ut som jeg må komme en tur før 1. mars....Kos deg masse med de nye tingene, så snakkes vi:)Kniben

  SvarSlett
 3. Skjønningene :-D.
  Her kommer en del varer ila uken,så vent med å komme til torsdag/fredag;-).
  Glad i dere!!!!!!

  SvarSlett