Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

tirsdag 2. februar 2010

Nye klær:-)


I dag kom det nye klær fra Saint Tropez :-). Det er så greit med deres varelevering,de leverer litt etter litt. På den måten slipper vi å få så mye på en gang, og kundene kan hele tiden se fram til noe nytt! På bildet over er strikkejakken som kom. Den finnes i hvit,rosa og en varm brunfarge. Herlig til å slenge utenpå en tunika. Lommene er kjempe søte,og legg merke til knappene.... Kr 599,-


Også kom denne fine tunikaen. Den er laget av bomull og viskose,og er myk som silke! Vidunderlig! Se den søte blonden som er sydd på nederst! Det er også blonder nedover hele tunikaen.Kommer i fargene mørk blå,rosa og hvit! Til denne er det perfekt med en av singletene under! God i str.
Husk at vi sender gjerne varer,bare gi oss en lyd :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar