Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

fredag 19. februar 2010

Flere nye klær:-)

Fikk noen herlige topper fra Saint Tropez i dag;

Kommer i denne fargen,i hvit og i rosa. 100% viskose,utrolig myke. Kun kr 199,-,har allerede solgt noen av de i dag. Kjempe fine under en cardigan nå på denne årstid,og tøff til jeans når det blir litt varmere(og det gjør det jo SNART).

Legger ved et bilde av jeanstightsene bare for å vise fargene;


Det er så nydelig ute i dag,fantastisk start på vinterferien:-). Blir dårlig med ferie på meg....alle varene jeg var lovet denne uken kommer ikke før neste....sukk.... Men,men.... Tror jeg skal gå på jakt etter en hjemmeværende,interiør-gal person som kan fungere som vikar ;-).
Nå skal jeg ut på terassen her i butikken å nyte solen. Herlig :-).


4 kommentarer:

 1. Hei vennen min....
  jeg kjøpte en kjole som ligner veldig, samme merke i sverige i desember og elsker den....men bruker jo ikke så ofte kjole, så en topp er lurt...så var det farge da...hva tror du...hvit sikkert fin til sommeren? i kjolen tror jeg at jeg har minste str, hva bruker du, du kan jo prøve for meg....enten legger du av, eller så sender du, si ifra ang betaling. tightsene ser fine ut...men lurar på om jeg er fin i de...haha..;) smykket m gave u my heart frister også....og alt det andre...lekkert sted ser jeg...!!! hold meg oppdatert...! klem. sitter og studerer...lars er og handler og en syk nikko sover...mamma og de skulle passe....han spydde utover hele bilen deres....festlig....god helg...

  SvarSlett
 2. Sender deg en hvit i S jeg snuppa. Og hiver med en tights! Kjekk å ha på på jobb;-)
  Håper prinsen min er bedre,og at dere andre slipper unna.....
  Savner dere :-(

  SvarSlett
 3. oij...spennende....litt skeptisk til meg i tights da...men jeg kan jo prøve....du får teste str....;)...hold meg ellers oppdatert, skjønner vi i bergen går glipp av en fantastisk butikk. du blomstrer ellers i beste velgående her...;)...savner deg....virkelig!!!!

  SvarSlett
 4. Denne butikken ser kjempespennende ut!!! Hvor på Bømlo ligger den?

  SvarSlett