Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

onsdag 24. februar 2010

Varer:-D


Endelig har vi fått varene fra Bloomingville. De har vi ventet på!!! De skulle ha vært hos oss i slutten av Januar. Så nå er vi hoppende glad :-) Masse,masse fint skal vi pakke ut nå!!!!
På bildet her har min kjære og jeg fått inn halvparten av kassene.... Vi får trimmet oss i dag ;-)

2 kommentarer:

 1. kom med bilder da vel!!!! har du sendt toppen, er så spent...;)
  så du har bloominville...kjøpte akkurat en pute derfra til den nye sofaen....men den er nok fra vinterkolleksjonen...

  fått slettvollstolene, har de foran, på skrå v store vinduet, ble perfekt!!!! og ferske tulipaner i altoen fra lars og kurven m blomsten fra deg rett foran meg..( en skål m vann i bunnen gjorde susen...langt mindre mas fr aden da....;)).ååå, jeg nyyyter det!!!! virkelig!!!! så sinnsykt deilig å være så fornøyd!!!! kom og se igjen...alt skjedd en del...hvitt kjøkken også. bestilt drivved benkeplate der. nå er det nesten ferie:) studier og hus....og kanskje litt geilo, frister bare ikke å pakke igjen....og stuebytte har je gikke behov for, særlig ikke m tre uker til påske...her er både sne og gress på taket...så hva mere får jeg på hytten akkurat nå...;)?
  kos dere, glad i deg, og følger med på sidelinjen:) hils og klemmer til alle.

  SvarSlett
 2. Hadde jeg vært deg hadde jeg kost meg hjemme i nytt hus i ferien:-). Eller tatt en liten Bømlo-tur:-D Her ha det ikke skjedd mye med huset. Får jo ikke bygget på i dette snøværet......
  Toppen kommer...:-0Har fått inn kjempe gode singletter også,sånne helt "vanlige".
  Send meg bilder av møblene da vel!!!!!! Spent!!!!

  SvarSlett