Velkommen til "Livet på Bømlo". Her kan du lese om hvordan det er å bo og å drive butikk på Bømlo. Butikken min heter MammasHus,og her selger jeg interiør,klær til dame og barn, mamma-klær,kaffe,te,"snop" og flotte gaveting til barn. Åpningstidene til butikken er; mand til onsdag stengt,torsd 10-18, fred 10-16 og lørd 10-14. Andre tidspunkt etter avtale på tlf 99280611.

lørdag 6. februar 2010

Nye varer:-)

Vi fikk en eske full av fine skillter i går :-). Her er noen med nydelig tekst;


Noen med litt mer "morsom" tekst;
Også kalendren da.... Som en veninne av meg sa,så kan den faktisk brukes hele året...hihi... Hun mente nok at den faktisk kan brukes i flere år....;-).


Nå skal jeg snart hjem å lade opp til en hektisk uke. Det kommer MASSE varer. Her må både mann og barn i arbeid ;-). Jeg er heldig som har de rundt meg,og er takknemmelig for det hver dag! Bruk helgen til ta vare på de dere er glad i dere også! "Where there is love,there is life" stod det på ene skiltet....God helg!!!!

4 kommentarer:

 1. Gleder meg til å komme på besøk til deg og butikken din.
  Flotte skilt!
  Hvor store er de og hva koster de??
  Klem

  SvarSlett
 2. Synd vi eg borte halve uken slik at jeg ikkje får komme oppom deg ver dag for sjekke ut di nye varene kommer.hihi;) og du? Slenger du ut åpningstidene på bloggen eller? Vet flere savner dem for det var det ei som sa til meg idag:)

  SvarSlett
 3. Maia; de koster 99,- for de små,og 149,- for de store. Husker ikke målene,men det skal jeg finne ut vet du. Kalenderen koster 199,-.
  Gina; gonna miss u!!!!!!! Åpningstidene er nå lagt ut ;-)

  SvarSlett
 4. Heia Therese!
  Kjempeflott butikk, her må vi ned og sjekke inn. ;-)
  Håper det ikke blir så lenge til.
  Gleder meg masse på dine vegne,
  klem fra May

  SvarSlett